Gyprocwerken

 • Wanden en plafonds

Wilt u thuis rustig kunnen werken in uw eigen ruimte? Wilt u een extra ruimte voor de kids creëren? Of die extra kamer maken op de zolder? Schrijnwerken Ackaert is een expert in Gyprocwerken en plaatst een extra wand in een oogwenk. Hiermee verhoogt u niet alleen uw comfort maar geeft u uw woning een upgrade zodat het weer aan uw verwachtingen beantwoordt.

Al nagedacht over een Gyprocwand?

Het plaatsen van een gyprocwand doet u natuurlijk niet zomaar. Het is dan ook belangrijk is dat u goed nadenkt over wat u precies wilt en met welk doel u een extra wand plaatst. Wij geven u een leidraad mee zodat u beredeneerde keuzes maakt.

 • Wat is het nut van de wand?

Wilt u meer wooncomfort? Een veilige en gezonde speelruimte voor de kids? Of primeren stilte en rust? Afhankelijk van uw behoeften zijn de type isolatie en de keuze van de voorwand cruciaal.

 • Waaraan moet de nieuwe ruimte voldoen?
  • Oppervlakte: hoeveel ruimte hebt u in deze nieuwe kamer nodig?
  • Lichtinval: wilt u het licht dat er nu is doortrekken in de extra ruimte? Gaat het om een zolder? Bekijk dan zeker even onze tips bij onze dienst ‘Zolderinrichting’.
  • Isolatie: wilt u meer wooncomfort of wilt u de geluiden van buiten nog meer buiten houden? Ontdek alles over isolatiewerken.
  • Elektriciteit: zijn alle elektrische leidingen nog veilig en in regel met de wetgeving? Hebt u voldoende lichtpunten en stopcontacten?
  • Afwerking: gaat u voor strak of kiest u toch voor een meer landelijke sfeer met kwalitatieve houtsoorten?

In uw zoektocht naar een antwoord op al deze vragen staat Schrijnwerken Ackaert u uiteraard bij met raad en daad. U bent zeker van het persoonlijk advies van een ervaren vakman die samen met u de oplossing zoekt die perfect aan uw noden en verwachtingen beantwoordt.

Vernieuwt u ook uw plafond?

Wanneer u van plan bent om een scheidingswand te plaatsen, is het misschien het ideale moment om ook uw plafond te vernieuwen. Zo kunt u die meteen laten aansluiten op de nieuwe indeling.

Ook daarvoor kunt u een beroep doen op Schrijnwerken Ackaert.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen realiseren we uw droom!

Bekijk zeker ook onze gerealiseerde projecten.