Thuiskantoor inrichten

Schrijnwerken Ackaert maakt uw thuiskantoor! 

Wilt u op een comfortabele manier thuiswerken? Schrijnwerken Ackaert tovert uw zolderkamer of elke andere ruimte in uw woning om tot een praktisch en aangenaam bureau voor thuiswerk.     

Een comfortabele homeoffice bevordert productiviteit en welzijn

Corona heeft van thuiswerken de norm gemaakt. Telewerk verovert beslist een plek in onze samenleving. Steeds meer werknemers krijgen de mogelijkheid om thuis te werken. In sommige opzichten is het een luxe om van thuis uit aan de slag te gaan, maar dan wil u als thuiswerker natuurlijk beschikken over een comfortabele werkplek, een homeoffice waar u in alle rust en stilte kan werken. 

Een plekje aan de rommelige keukentafel moeten vrijmaken voor je laptop, joelende kinderen, een hond die wil spelen of afgeleid worden door huishoudelijk werk… Voor veel thuiswerkers zijn dit herkenbare situaties die de productiviteit niet bepaald bevorderen.

Schrijnwerker David Ackaert zorgt voor een rustige ruimte en een afgebakende werkplek, waar u zich als thuiswerker kan concentreren en een betere balans vindt tussen werk en gezin. Voor zo’n rustige homeoffice hoef je zelfs geen kamer op te offeren: een ongebruikt deel van je zolderruimte kan schrijnwerker David Ackaert ombouwen tot een professioneel thuiskantoor

Schrijnwerken Ackaert bouwt uw zolder om tot home office

De zolder hoeft geen ruimte te zijn die je alleen als opslagruimte gebruikt. Het is een plek met heel wat potentieel voor thuiswerkers. Letterlijk verheven boven het tumult van het dagelijkse leven is het meestal de rustigste plek in huis.

Schrijnwerken Ackaert bouwt uw zolderruimte om tot het ideale thuiskantoor. Dankzij jarenlange ervaring en met een passie voor het vak kan u rekenen op een kwalitatieve uitvoering waardoor u binnenkort ongestoord kan werken vanuit uw eigen home office

Laat u zeker inspireren door de realisaties van Schrijnwerken Ackaert

Uw thuiswerkplek van a tot z

Een ongebruikte zolder ombouwen tot een leefbare ruimte is heel erg in trek. Daar zit de toegenomen gewoonte tot thuiswerken voor iets tussen. Maar het is ook een budgetvriendelijke manier om een home office in te richten. 

David Ackaert bouwt uw zolder om tot een thuiskantoor op maat van uw behoeften én van uw budget

Schrijnwerken Ackaert staat in voor alle werken die nodig zijn om van uw zolder een echte home office te maken. Als u dat wenst plaatst David Ackaert isolatie, legt parket of laminaat, voorziet het dak van uw zolder van een VELUX-raam… En natuurlijk zorgt hij ook voor elektriciteit en een goede netwerkverbinding in uw ingerichte zolderruimte. Natuurlijk kan Ackaert uw nieuwe zolderruimte ook volledig afwerken en inrichten met bijvoorbeeld tussenwanden of kasten op maat.

Bekijk alle diensten van Schrijnwerken Ackaert

Professionele aanpak

Een zolderruimte inrichten als thuiskantoor vraagt om een professionele aanpak. Een vakman als David Ackaert kan goed inschatten wat er nodig en haalbaar is om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. 

De huidige staat van uw zolder zal bepalend zijn voor de omvang van de werken. Dit wordt eerst grondig onderzocht en op een duidelijke manier met u besproken. 

Neem contact op met Schrijnwerken Ackaert

Als specialist in de realisatie van binnen- en buitenschrijnwerken heeft Schrijnwerken Ackaert al tal van thuiswerkdromen waargemaakt. Zoekt u een betrouwbare partner om uw zolder om te bouwen tot home office? Dan bent u bij Schrijnwerken Ackaert aan het juiste adres.

Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden te bekijken en een vrijblijvende offerte op te maken.